Sandro de Bruno
Sandro ja Marina de Bruno perustivat viinitilansa vuonna 2002 ja ovat kolmannen sukupolven viininviljelijöitä Soavessa, jossa isoisä Alessandro aloitti uransa tuottajana 1930-luvulla. Viinitarha sijaitsee Venetossa Gardajärven ja Venetsian välissä ja rypäleet viljellään Soave DOC:ssa ja Monti Lessini DOC:ssa. Täällä viljellään Garganegaa, Chardonnayta, Sauvignon Blancia, Cabernet Sauvignonia ja Pinot Neroa. Sandro de Bruno valmistaa useita erilaisia viinejä, kuten Soavea, kuohuviiniä Durello Monti Lessini, Recioto di Soavea ja Passitoa Venetosta.
Kaikki työt tehdään mahdollisimman kestävästi ja tasapainossa luonnon kanssa, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että kemiallisia torjunta-aineita ei käytetä. Käytetty lannoite on luomusertifioitua. Tuloksena on ollut terveempiä viiniköynnöksiä, parempia rypäleitä ja yksinkertaisesti parempi viinin laatu.
Soaven maaperä on osittain vulkaanista, se on erikoinen yhdistelmä vulkaanisia alkuaineita ja kalkkipitoista maaperää. Maaperä vaikuttaa viinien makuun ja tuo niihin mielenkiintoista mineraalisuutta. Alueen parhaat viinit kasvatetaan juuri tällä maaperällä Soaven kukkuloilla ja rinteillä.