Vinkkejä ja Ideoita

Den livliga och intensiva karaktären i vår nya Boutique rom – Papiamento är det perfekta uttrycket och koncentrationen av den fantastiska känslan i de karibiska öarna.

Caribbean Carnival är en unik kombination av rom från olika lokala producenter som är lagrad på både gamla och nya fat. Med varsam hand blandas dessa till en spännande romblend som speglar både karibiens unika miljö som kultur. En rom att uppleva som en liten karneval helt enkelt.

Papiamento North-East Passage Cooler

| Ainesosat
– 3 cl tummaa karibian rommia
– 1,5 cl passionhedelmäsosetta
– 1,5 cl ananastuoremehua
– 1,5 cl sitruunamehua
– 1,5 cl vaniljasiirappia

| Lasi – Long Drink-lasi
| Jää –
Jäämurska
| Koriste –
Kuivattu appelsiiniviipale
| Ohje –
Laita kaikki ainesosat ja jäät ravistimeen, ravista ja kaada korkeaan lasiin, koristele kuivatulla appelsiiniviipaleella.

Papiamento Passion Fresh

| Ainesosat
– 4 cl tummaa karibian rommia
– 1,5 cl mangososetta
– 1,5 cl limettituoremehua
– 1,5 cl sokerilientä/vaaleaa siirappia

| Lasi – Cocktail-lasi
| Jää –
Jäämurska
| Koriste –
Punainen rypäle
| Ohje –
Laita kaikki ainesosat ja runsaasti jäitä ravistimeen, ravista, siivilöi martini-lasiin ja koristele hammastikulle laitetulla rypäleellä.

Papiamento Mango Sensation

| Ainesosat
– 3 cl tummaa karibian rommia
– 1,5 cl limettituoremehua
– 1,5 cl mangososetta

| Lasi – Long Drink-lasi
| Jää –
Jääkuutiot
| Koriste –
Rosmariinioksa
| Ohje –
Laita kaikki ainesosat ja runsaasti jäitä ravistimeen, ravista, siivilöi korkeaan lasiin, lisää soodavettä ja koristele rosmariinioksalla.

Papiamento Passionfruit Daiquiri

| Ainesosat
– 5 cl tummaa karibian rommia
– 3 cl limettituoremehua
– 1,5 cl sokerilientä/vaaleaa siirappia
– 3 cl passionhedelmäsosetta sisältäen hedelmälihaa

| Lasi – Viinilasi
| Jää –
Isot kuutiot
| Koriste –
Eksoottinen kukka
| Ohje –
Laita kaikki ainesosat ravistimeen, ravista ja kaada lasiin, lisää jäät, lisää soodavettä ja koristele eksoottisella kukalla.

Papiamento Rumtini

| Ainesosat
– 4 cl tummaa karibian rommia
– 4 cl granattiomenatuoremehua
– 0,5 cl Maraschino-likööriä

| Lasi – Cocktail-lasi
| Jää –
Jäämurska
| Koriste –
Kirsikka
| Ohje –
Laita kaikki ainesosat ja jäät ravistimeen, ravista, siivilöi martini-lasiin ja koristele kirsikalla.

Papiamento Rom Punch

| Ainesosat
– 4 cl tummaa karibian rommia
– 3 cl ananastuoremehua
– 3 cl appelsiinituoremehua
– 3 cl limettituoremehua
– 1,5 cl passionhedelmätuoremehua

| Lasi – Long Drink-lasi
| Jää –
Isot kuutiot
| Koriste –
Kuivattu appelsiiniviipale ja minttua
| Ohje –
Laita kaikki ainesosat ravistimeen, ravista ja kaada korkeaan lasiin, lisää jäät ja koristele kuivatulla appelsiiniviipaleella ja mintulla.

Canaïma Perfect Tonic

| Ainesosat
– 2 cl giniä
– 2 cl greippisoodaa
– 2 cl tonicsoodaa

| Lasi – Short Glass
| Jää –
Isot kuutiot
| Koriste –
Isoja rosépippureita ja sitruunan kuorta
| Ohje –
Kaada kaikki ainesosat lasiin, hämmennä, lisää jäät, koristele rosépippureilla ja sitruunan kuorella ja tarjoile.

Canaïma Amazon

| Ainesosat
– 3 cl giniä
– 2 cl makeaa vermuttia
– 2 cl Amaro Santoni-bitteriä

| Lasi – On the Rocks-lasi
| Jää –
Isot kuutiot
| Koriste –
Sitruunaviipale
| Ohje –
Kaada kaikki ainesosat lasiin, lisää jäämurskaa, hämmennä, siivilöi ainesosat lasiin jääkuutioiden päälle ja koristele sitruunaviipaleella. Drinkkiä ei pidä laimentaa liikaa koska se kaadetaan lasiin jääkuutioiden päälle.

Canaïma Last Word

| Ainesosat
– 2 cl giniä
– 2 cl limettituoremehua
– 1 cl vihreää Chartreuse-likööriä
– 1 cl Maraschino-likööriä

| Lasi – Cocktail-lasi
| Jää –
Jäämurska
| Koriste –
Greipin kuorta (tai appelsiinin kuorta)
| Ohje –
Kaada kaikki ainesosat ravistimeen joka on täytetty jäillä, ravista ja siivilöi tarjoilulasiin, koristele greipin kuorella.

Internationella Bidagen | 20 maj

Protect the Bees – protect the Rainforest!

Bee Kind

| Ingredienser
– 2,5 cl Canaima Gin

– 4 cl Färsk Lime juice

– 4 cl Honongssirap

| Glas – Cocktailglas
| Is – större kuber
| Garnering – Limeskal
| Hur gör man –
Häll i alla ingredienser i en shaker fylld med is.
Skaka och sila över till serveringsglaset.