Champagne Tribaut Schloesser

Samppanja neljälle sukupolvelle

Tribaut Schloesser perustettiin 1929 ja sijaitsee Champagne-alueen sydämessä Romeryssä Montagne de Reimsin ja Marnen välissä, hyvin lähellä Épernay´tä jota pidetään samppanjan syntymäpaikkana. Jo neljän sukupolven ajan Tribaut´n perhe on nyt tuottanut erittäin korkealaatuista samppanjaa. Tila koostuu 25 hehtaarin viininviljelmistä jotka sijaitsevat erinomaisilla paikoilla Romeryn, Fleury-la-Riviéren ja Cormoyeuxn kylien alueilla. Kellarissa työskennellään perinteisillä menetelmillä mutta nykyaikaisilla varusteilla jotta saadaan mahdollisimman korkeaa laatua. Kaikkia viininvalmistuksen osa-alueita valvotaan tarkasti ja kaikki samppanjat kypsyvät oman sakkansa päällä vähintään 36 kk.

Tribaut Schloesser tuottaa monia erilaisia samppanjoita. Arvostamme hyvin paljon maukasta mutta silti tyylikästä tyyliä. Samppanjat ovat saaneet lukuisia palkintoja ja olemme ylpeitä ja iloisia siitä että voimme lanseerata Tribaut Schloesserin samppanjat Suomen markkinoille.